Zwangerschap! Voor de ene een zalige periode, voor de andere iets dat ze bij voorkeur snel vergeten. Ikzelf mocht me jammer genoeg tot de tweede groep rekenen en ontdekte pas sinds ik me echt verdiepte in fotografie dat, ondanks alle kwaaltjes, een zwangerschap ook gewoon leuk kan zijn EN dat zwangere vrouwen ook gewoon echt knap kunnen zijn! Behoor je tot mijn groep, dan moet je gewoon eens een zwangerschapsshoot meemaken om het te geloven. Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in de studio of op locatie. In de studio werk ik voor zwangerschap heel graag met zwart-wit maar kleur kan en mag uiteraard ook.

 

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot studio 120 euro
Tijdsduur 30 min-1u
6 digitale beelden in hoge resolutie Bezorgd via download link
Zwangerschapsshoot locatie 150 euro
Tijdsduur 1u-1,5u
15 digitale beelden in hoge resolutie Bezorgd via download link

* km vergoeding van 30 cent/km 

Newborn shoot

Newborn shoots gaan meestal thuis door! Waarom? Omdat ik wil dat jij en jouw kersverse baby zich op jullie gemak voelen en ook omdat je thuis alles bij de hand hebt. Geen paniek als je baby tussendoor honger heeft of een pamper fabriceert om "u'' tegen te zeggen. We volgen het ritme van je baby. Stress is dus absoluut nergens voor nodig. Nee, ook niet voor een rommelig huis. De beste periode voor een newborn fotosessie is tussen de 6 en 14 dagen oud. Tijdens deze periode slaapt je pasgeboren baby meestal nog veel en is het iets gemakkelijker om hem/haar in verschillende poses te fotograferen maar ook wanneer de baby reeds enkele weekjes oud is kunnen we nog mooie newborn foto's maken. Aangezien we alles op het ritme van je baby doen duurt een newborn shoot gemiddeld 2u-3u. Heeft je baby er even geen zin in? Geen paniek, dan duurt de shoot gewoon iets langer! Het laatste dat ik wil is dat de fotoshoot jullie stress bezorgt.

 

Newborn shoot aan huis basispakket 250 euro
Tijdsduur 2u - 3u
15 digitale beelden in hoge resolutie Bezorgd via download link

* km vergoeding van 30 cent/km 

Combinatie zwangerschapsshoot-newbornshoot

Wil je graag zowel een zwangerschapsshoot als een newborn shoot?  Dat kan uiteraard ook en je krijgt er nog een mooie korting bovenop!