''Geniet ervan, ze worden zo snel groot!"

Hoe vaak hoor je dat zinnetje als ouders!

 

Vaak hoor je het al eens tijdens het kraambezoek en dan denk je ''ja ja'' ... maar na een paar jaar besef je dat het wel echt allemaal heel snel gaat! Tegen dan heb je wellicht 1000'den smartphone foto's die ergens veilig in de cloud zweven maar waar je verder niet zo veel mee doet. Investeren in een fotoshoot hoeft niet extreem duur te zijn en zet vaak echt aan om ook eens iets met de foto's te doen.  Bij leef fotograaf kan je kiezen uit drie standaard pakketten maar uiteraard sta ik steeds open voor de meest bizarre, unieke, creatieve ideeën. Kan je je niet vinden in een van de standaard pakketten, aarzel dan zeker niet om me te contacteren.

Studioshoot

Een speelse en leuke fotoshoot kan gerust in de studio plaatsvinden en hoeft daarom niet minder spontaan te zijn dan een fotoshoot op locatie. Bij een studioshoot ligt de focus volledig op je kind en zijn er geen andere elementen in de foto die de aandacht kunnen trekken. Bovendien kunnen we hier mooi met het licht spelen om er zo nog dat tikkeltje extra aan toe te voegen. In de studio kan je kiezen tussen verschillende achtergrondkleuren (zwart-wit-roze-blauw-geel) en kunnen we indien gewenst werken met attributen die het karakter van je kind nog extra in de verf zetten.

 

Studioshoot 120 euro
Tijdsduur 30 min
15 digitale beelden in hoge resolutie Bezorgd via download link
Foto's op usb stick 15 euro extra

Fotoshoot op locatie

Een wandeling in het park, ravotten op de speeltuin of je verstoppen tussen het hoge gras van een nabijgelegen veld. Tijdens een fotoshoot op locatie zou je bijna vergeten dat we bezig zijn met een fotoshoot en krijg je leuke, spontane beelden. Een totaal ander concept dan in de studio aangezien hier ook de omgeving een rol speelt. Leuk voor gezellige wildebrassen of dromerige prinsessen die je graag zo spontaan als mogelijk op de foto wil.

 

Fotoshoot op locatie 150 euro
Tijdsduur 1u-1,5u
20 digitale beelden in hoge resolutie Bezorgd via download link
Foto's op usb stick 15 euro extra

* km vergoeding van 30 cent/km 

Themashoot

Themashoots worden georganiseerd in de studio of op locatie maar enkel op vooraf vastgelegde data waarop je dient in te schrijven. De data worden op voorhand gecommuniceerd via sociale media en deze website. Er worden o.a. themashoots georganiseerd voor kerst, moeder- en vaderdag,....