Iedereen beleeft zijn huwelijksdag spontaan. Met een lach en hier en daar wellicht ook ergens een traan. Een bloemenmeisje dat de bloemetjes toch echt veel te wild in het rond gooit, een getuige die een gedurfde grappige speech geeft en die ene tante die echt niet tegen een glaasje kan. Kortom, een huwelijk zit vol leuke, grappige en spontane momenten en daar horen dan ook spontane foto's bij. Ik volg jullie, indien gewenst, van 's ochtends tot 's avonds om al deze leuke momenten vast te leggen. De obligatoire portretten en dergelijk neem ik er graag bij maar ook hier met oog voor de spontaniteit. 

 

Isabelle en Frederick: wettelijk huwelijk

Isabelle en Frederick

Tussen de regen- en donderbuien door fietste ik zaterdag ochtend naar het huis van Isabelle en Frederick om alle leuke, speciale maar ook kleine momentjes van hun wettelijk huwelijk vast te leggen. Een prachtig gedekte tafel die al klaarstond voor na het huwelijk, mama nog in pyjama , de jongste spruit nog lekker in dromenland en een super zenuwachtige grote broer die honderduit vertelt dat ze vandaag gaan trouwen! De regen maakte plaats voor een waterzonnetje, de fietskar werd klaargemaakt, grote broer scoorde een lolly en de tocht naar het stadhuis kon aanvatten. Aan het stadhuis hadden ze enkele sympathisanten verwacht maar zoveel volk hadden ze al lang niet meer gezien 🙂. Ook al zaten knuffels en kussen er niet in, gewoon al iedereen kunnen zien deed duidelijk deugd. Na het stadhuis trokken we naar bouke en bompa (ook een beetje die van mij). Een enorm fijn weerzien na maanden! Bompa even enthousiast als altijd en bowke probeerde het jonge bruidspaar alvast met een wijzend vingertje te overtuigen dat wanneer je twee kindjes hebt, er ook nog altijd een derde bij kan. Isabelle en Frederick, het was super leuk om deze dag op deze manier met jullie te delen. Ik hoop dat dit filmpje en alle foto's jullie nog vaak gaan doen nagenieten. Oooh en een dikke proficiat, dat was ik nog vergeten zeggen bedacht ik me thuis (concentratie boven alles he :-))

Posted by Leef fotograaf on Monday, June 8, 2020

Stéphanie en Kennie

Huwelijk / events 1100 euro
Tijdsduur 10u (aansluitend)
Alle beelden digitaal in hoge resolutie geleverd via usb
20 foto afdrukken op luxe karton
Slideshow om te delen met vrienden en familie inclusief
Online fotoalbum om te delen met vrienden en familie inclusief

Elk huwelijk/event ziet er anders uit. Voorafgaand aan je huwelijk/event plan ik daarom graag altijd eerst een kennismakingsgesprek. Zo weet ik met wie ik in zee ga en jullie weten of jullie me een ganse dag kunnen tolereren :-) Heb je graag ook nog een fotoalbum ter herinnering aan jullie dag? Is 10 uur te lang of te kort? Stuur me vrijblijvend een vraag en ik bekijk graag jullie wensen!