Kleine sjarels worden groot en daar hoort vaak een lentefeest of eerste communie, groeifeest, feest van de vrijzinnige jeugd of vormsel bij. Wat je ook kiest, je kind is een dag lang het middelpunt van de belangstelling, wordt gevierd omdat het groter wordt en krijgt vooral een spetterend feest.

 

Een fotoshoot voorafgaand aan het grote feest is een blijvende herinnering voor later en kan uiteraard ook nuttig zijn voor de aankleding van het feest. Zo kan je bijvoorbeeld foto feestvlaggetjes laten bedrukken, een origineel foto etiket voor de wijnfles of kidibul ontwerpen en voor diegene die houden van traditie kan je alvast ook de bedankingskaartjes afvinken.

 

Heb je interesse in een fotoreportage dan kan je bij Leef fotograaf kiezen uit twee opties nl. een fotoshoot in de studio en/of een fotoshoot op locatie.

 

Een studioshoot duurt ongeveer 30 min. Enkele dagen na de shoot kies je uit een online beeldgalerij je 15 favoriete foto's die je nadien in hoge resolutie zonder watermerk kan downloaden. Indien gewenst kunnen meerdere foto's nadien vrijblijvend bijgekocht worden.

 

Voor een fotoshoot op locatie voorzien we ongeveer een uurtje. Stel gerust een locatie voor die past bij je zoon/dochter of die voor jullie een bijzondere betekenis heeft. In overleg komen we zeker en vast tot een origineel concept. Enkele dagen na de shoot kies je uit een online beeldgalerij 15 foto's die je nadien in hoge resolutie zonder watermerk kan downloaden. Indien gewenst kunnen meerdere foto's nadien vrijblijvend bijgekocht worden.

 

Ben je niet echt creatief en heb je ook graag een gepersonaliseerde en unieke uitnodiging/bedankingskaartje. Ook dat kan! 

 

Type shoot Prijs
Studioshoot* € 120
Fotoshoot op locatie* € 150
Foto's op usb stick € 15 extra
Ontwerp kaartje € 100

*Om de foto's tijdig te kunnen leveren dienen aanvragen ten allerlaatste 2 weken voor de communie ingediend te worden. km vergoeding van 0,30 €/km.

Interesse in een van de shoots? Contacteer me vrijblijvend via het contactformulier. Graag een blijvende herinnering aan het feest zelf? Ook dat kan, contacteer me hierover eveneens via het contactformulier.

 

Geniet alvast van de voorbereidingen voor het spetterend feest!